" "
27 травня 2022
«Дорогу життя» подолали наші волонтери.

Коли наших волонтерів на чолі з Романом Квітко попросили доставити машини та допомогу до Харькова та Бахмута, ми ще не знали, що їм доведеться їхати трасою Лисичанськ - Бахмут. Вже під час їх відрядження її назвали «дорогою життя». Адже не дивлячись на постійні обстріли, нею продовжують рухатись волонтери, ризикуючи власним життям. Цього разу наш Фонд допоміг доставити спецпідрозділам Харківщини автомобіль з грузом продуктів харчування та засобів гігієни. А військові, що несуть службу в районі Бахмута, крім цього, отримали ще турнікети, кевларові шоломи, активні навушники та обвіси до зброї, які придбані за кошти зібрані керівним складом групи компаній «Енергетичний стандарт»

??

Наш Фонд продовжує підтримувати наших захисників. Днями на схід поїдуть чергові машини, придбані через БФ «Енергія Відродження».

??

Благодійний фонд «Енергія Відродження» створений енергетиками Андрієм Поліщуком та Олександром Млинцем. Запрошуємо всіх долучатися до роботи БФ. Також можна перерахувати кошти на рахунок Фонду:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

UA193026890000026000055379143

ЄДРПОУ: 44704143

#спільно_наблизимо_нашу_перемогу