12 квітня 2023
365 ДНІВ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!

Нашому Фонду вже рік! Але це від дати офіційної реєстрації в юстиції. Насправді волонтерством і благодійністю чи не кожен з нас займався з 2014 року. Можливо завдяки цьому і вдалося обʼєднатися найенергійнішим і найсміливішим, стати єдиною міцною командою. Маємо незгасаючий запал і силу духа! Це спрямовує нас на нові справи заради майбутнього рідної країни та Вінниччини.

Ідея створення фонду виникла у засновників Андрій Поліщук та Олександр Млинець з початком повномасштабного вторгнення, як єдина можливість допомагати співвітчизникам перемогти ворога та здолати труднощі військового часу. Частина з нас (Oleg Legeza та Олексій Гаврилов) нині боронить нашу державу у різних підрозділах ЗСУ. Інші - забезпечують енергетичну незалежність країни, а хтось розвиває малий та середній бізнес. Головне, ми – єдині у спільному прагненні. Ми разом започатковували чимало ініціатив, здолали сотні кілометрів, виїжджали з гуманітарними місіями до гарячих точок, допомагали нашим захисникам, підтримували їх, піклувалися про переміщених дітей, жінок, людей похилого віку та інше. Все це продовжуємо робити і надалі завдяки чималій європейській допомозі, яку вдалося залучити саме завдяки Фонду. Наші партнери з багатьох країн Європи підтримали нас і вже передали для українців через Фонд майже 200 тонн гуманітарних вантажів. А наші центри гуманітраної допомоги працюють вже в Вінниці, Хмільнику, Мурованих Курилівцях, Гайсині та Іллінцях. Цей процес не зупиняється. Дякуємо нашим європейським друзям!

Запевняємо усіх, хто в нас вірить, що наші сили, вміння і досвід і надалі будуть направлені виключно на ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!