29 березня 2023
Чергова допомога нашим захисникам.

Завдяки підтримці наших засновників - Андрій Поліщук та Олександр Млинець, а також зусиллям нашої команди, ми змогли придбати для ЗСУ три автомобілі, три дрони та старлінк.

Один з автомобілів, який ми придбали, був переданий для виконання бойових завдань на сході країни спецпризначенцям ЗСУ. Серед яких і директор нашого Фонду, а нині сержант ЗСУ Oleg Legeza. Ми дуже пишаємось тим, що наша допомога може допомогти нашим захисникам здійснювати свою місію і захищати нашу країну.

Також варто відзначити ініціативу волонтера Фонду Олександр Яновський, який організував збір коштів на платформі Reddit/Ukraine та на YouTube-каналі Suchomimus. Завдяки цьому, наші захисники отримали три квадрокоптери Mavic 3, старлінк та два автомобіля.

Anton Gorokhovskiy знайшов ці пікапи аж в Великобританії. Вони виконуватимуть функції евакуаційних авто. А при потребі на них легко стануть турелі для важких кулеметів. Одне з цих авто вже передано підрозділу 120 бригади ТРО ЗСУ, які зараз виконують бойові завдання на північному кордоні України.

Ми вдячні усім, хто підтримує наш Фонд у цьому благородному ділі. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для наших захисників і ми цінуємо кожен внесок!

🇺🇦

Якщо ви бажаєте підтримати наш Фонд, ви можете зробити це за посиланням - https://energyofrebirth.com/to-contribute