18 липня 2022
Доставили ще одне авто на фронт!

Благодійний Фонд «Енергія Відродження» доставив ще одне авто на фронт. 
Окремі підрозділи вінницької територіальної оборони ЗСУ відстоюють нашу державність на передньому краї боротьби. Якщо бути точнішим - на «нулі». І там особливо гостро постає питання «вільних коліс». Всі шляхи давно пристрілені ворогом і кожна поїздка стає лотереєю «проскочимо\не проскочимо». Тут все залежить від майстерності водія та надійності двигуна. 
Дружини вінницьких вояків оголосили збір коштів на придбання мікроавтобусу. Завдяки пожертвам простих людей кошти були доволі швидко зібрані, а авто придбане та переобладнане. Доставити його на передову взялися побратими хлопців, які зараз перебувають на ротації у Вінниці. Наш Фонд взяв на себе заправку бусу та наповненням його медициною, харчуванням, засобами гігієни. 
Подорож минула без пригод (обстріл з мінометів там вже сприймається як буденщина). Хлопці подякували і залишили автографи на нашому бойовому стягу. 
Продовжуємо підтримувати ЗСУ!
?? 
Благодійний фонд «Енергія Відродження» створений енергетиками Андрієм Поліщуком та Олександром Млинцем. Наш Фонд допомагає як захисникам України, так і вимушеним переселенцям в усіх регіонах держави. Запрошуємо долучатися до волонтерської роботи БФ.  
₴ Також нас можна підтримати і фінансово. Звіт про кожну гривню гарантуємо!
АТ КБ «ПРИВАТБАНК» 
UA193026890000026000055379143 
ЄДРПОУ: 44704143 
#спільно_наблизимо_нашу_перемогу