19 травня 2023
Гуманітарна допомога з Австрії

рузі, хочемо поділитись з вами надзвичайною історією, яка відображає підтримку України усім цивілізованим світом у цей важкий час.

Нещодавно до нас завітав Norbert Wiesinger. Норберт проявив ініціативу допомогти нашим військовим і звернувся до волонтера Олександра Яновського з питанням про те, що саме необхідно для наших захисників. Він особисто організував збір коштів на ORA International Österreich, аби придбати необхідні речі для ЗСУ, такі як турнікети, бандажі, необхідні медикаменти, милиці тощо (загалом 300 кг гуманітарної допомоги). Норберт самостійно вирушив у подорож до Вінниці власним авто, щоб доставити ці цінні речі зі своєї батьківщини - Австрії 🇦🇹.

Ми безмежно вдячні Норберту за його підтримку. Його вчинок є справжнім прикладом втілення нашого девізу "Разом до перемоги". В такі складні часи, коли Україна у стані випробувань війною, волонтери, подібні Норберту, зближують нас та демонструють наскільки важлива спільна підтримка та солідарність. 💙💛

Норберт, щиро дякуємо тобі, друже! Твоя допомога величезна заради життя наших військових. Твоя волонтерська подорож надихає нас всіх і нагадує, що разом ми можемо здійснити неймовірні речі.

🇺🇦

Підтримати наш Фонд можна за посиланням -https://energyofrebirth.com/to-contribute