22 листопада 2022
Хочемо розповісти, що таке соціально відповідальний бізнес і волонтерське братство.

З 2016 року в Україні активно працює Energy Club - Клуб енергетики - найбільше бізнес-ком'юніті енергетичних компаній. Вони 29 жовтня провели благодійний турнір з футболу серед енергетичних компаній України. На зібрані кошти виготовили в Вінниці 16 пічок для обігріву та придбали 75 польових ліжок. Було прийнято рішення, що все це піде 5 окремому штурмовому полку. Energy Club - Клуб енергетики звернулися до нашого Фонду з проханням допомогти доставити гуманітарний вантаж на фронт. І ми спільно з Nova Poshta Humanitarian оперативно зробили це. Адже Нова пошта - це приклад соціальної відповідальності та волонтерства.

А поєднав соціально відповідальний бізнес та благодійність людина, яка сама уособлює два ці явища - Андрій Поліщук. Будучи генеральним директором АТ "Вінницяобленерго" він ініціював створення нашого Фонду. І активно залучає енергетиків до благодійності.

Таким чином, завдяки об’єднанню зусиль бізнесу, енергетиків і волонтерів нашим захисникам буде трохи комфортніше боронити рідну землю.