12 червня 2023
Мікроавтобус для ЗСУ

Дорогі друзі, сьогодні ми хочемо висловити нашу щиру вдячність та подяку всім, хто підтримує нас у нашій непереборній боротьбі за мир та свободу нашої рідної України. Ваша підтримка та внесок важливі для нас, і ми цінуємо кожен акт доброти, що допомагає зробити нашу країну сильнішою.

Сьогодні ми особливо хочемо звернутися до невідомого донатора, який, на жаль, залишається анонімним. Велика подяка вам за те, що закрили весь збір коштів, який ми з Благодійний фонд "Сучасна Україна" - Modern Ukraine збирали на придбання двох мікроавтобусів. Ви стали справжнім ангелом-охоронцем для нашої України.

Окрема подяка громадянину Німеччині Андре Ібе, який знайшов та самостійно доставив Мерседес «Спринтер» до нашої країни. Це не перша його допомога Україні. Ваша самовідданість та відвага вражають нас, і ми дуже вдячні за вашу допомогу.

Також хочемо висловити слова вдячності всім, хто брав участь у процесі приготування та передачі першого з мікроавтобусів до 120-ї бригади територіальної оборони ЗСУ. Кошти через соціальні мережі збирав наш невтомний волонтер Олександр Яновський. І разом з засновником нашого Фонду Андрій Поліщук передав бус військовим. Сьогодні вже цей мікроавтобус виконує бойові завдання за сотні кілометрів від Вінниці.

Зусилля людей з усього світу допомогли забезпечити важливий транспортний засіб нашим героям, які захищають нашу країну і весь цивілізований світ.

Без вашої підтримки, солідарності та віри в перемогу, ми б не могли зробити стільки для нашої України. Ви є справжніми героями, і ми поважаємо вас за ваш внесок у боротьбу проти ворога.

🇺🇦

Підтримати наш Фонд можна за посиланням -https://energyofrebirth.com/to-contribute