28 вересня 2022
Наш Фонд активно підтримує не лише воїнів-захисників, але й «захисників без зброї» - працівників надзвичайних служб.

Завдяки співпраці БФ «Енергія Відродження» та Асоціації цивільного захисту та надзвичайних ситуацій «АЛІКАНТІ» Ascproteccivil.Alacantí, UCR Alicante, Асоціації українців провінції Аліканте «СЛАВУТИЧ» ASOCIACIÓN UCRANIANOS DE LA PROVINCIA DE ALICANTE "SLAVUTICH" (Antonina Rogalska) українці отримали від іспанців 3 повних фури продуктів харчування, медикаментів, візків для людей з інвалідністю, одягу.

Але на цьому наші партнери не зупиняються. Jose Manuel Prieto та Антоніо Берду Toni Alicante на початку червня з робочим візитом побували на Вінниччині Головне управління ДСНС України у Вінницькій області і Чернігівщині Головне управління ДСНС України у Чернігівській області та домовилися про тісну співпрацю з Руслан Шевчук.

Днями засновники Фонду Андрій Поліщук та Олександр Млинець відвідали партерів та встановили контакт з їх колегами з Bomberos de la Dipu. Спільно домовилися про передачу для вінницьких надзвичайників професійного обладнання. Іспанські пожежники самі взялися доставити цей вантаж до Вінниці та провести спільні навчання. ?

Також Андрій Поліщук підписав угоду про поставку в Україну машини швидкої допомоги! ?

Про отримання цієї надзвичайно важливої для нас допомоги ми проінформуємо вас у наступних публікаціях.

#Україна_Іспанія_разом_заради_перемоги