08 вересня 2023
Наші волонтери знову поїхали на фронт підтримати захисників України.

Наші волонтери знову поїхали на фронт підтримати захисників України.

Ворог намагається нас залякати, вдаючись до терору проти мирного населення, але ми лише ще більше гуртуємось задля наближення нашої Перемоги.

Для нас величезна відповідальність та велика честь бути поруч з тими, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Наші волонтери вирушили на схід зі щирим бажанням допомогти та підтримати нашу армію та мирне населення, які щодня стикаються з випробуваннями та небезпекою війни.

Цього разу наш Фонд доставив на передову бронірований мікроавтобус для бригади спеціального призначення «АЗОВ». Машину придбав Олександр Іванович Третяк, ми повністю оплатили ремонт та фарбування, а доставили її в Донецьку область Вова Затайдух, Олександр Склярук, Дмитро Павлов.

Також хлопці заїхали до Слов'янська та Краматорська де передали військовим та цивільним продукти харчування, засоби гігієни, ліки, а також солодощі від ГО Загартовані Серця. Побували і в Константинівці, де за день до того підступний ворог ракетою вбив 17 українців на центральному ринку. Підтримали місцевих мешканців гуманітарною допомогою та добрим словом.

Ми пишаємося нашими волонтерами, які без страху та з величезною відданістю вирушили на схід, щоб допомогти тим, хто потребує це найбільше. Їхні дії втілюють нашим цінностям та місії - допомагати тим, хто потребує цього.

Ми також хочемо висловити подяку всім нашим доброзичливим спонсорам, завдяки яким ми змогли зібрати кошти та забезпечити необхідний ресурс для наших волонтерів. Ваша підтримка допомагає нам зробити цей важливий крок у напрямку Перемоги України.

Давайте разом покажемо, що сила народу полягає в його єдності та допомозі один одному. Разом ми здатні змінити світ навколо нас!

🇺🇦

Підтримати наш Фонд можна за посиланням -https://energyofrebirth.com/to-contribute