20 вересня 2022
ПОДЯКА ЗА ДОПОМОГУ

ПОДЯКУ ЗА СПІВПРАЦЮ ТА ВОЛОНТЕРСЬКУ ДОПОМОГУ висловили нашому Фонду і персонально його засновнику Андрію Поліщуку командування військової частини А7338 та Вищеольчедаївський старостинський округ Мурованокуриловецької громади.

«В той час, коли Україна зазнала необґрунтованої підступної агресії з боку значно перевищуючої по кількості російської армії, важливо як ніколи об’єднатись та максимально ефективно використовувати існуючі ресурси. Допомога у вигляді продуктів харчування та одягу дозволяє значно підвищити бойову спроможність підрозділу ЗСУ та допомагає ще на крок наблизити перемогу України», – йдеться у Подяці від командира в/ч А7338, полковника Сергія Дубініна.

Цей вже історичний документ, а також прапор із підписами вдячності від її військовослужбовців - наших захисників, особисто Андрію Поліщуку передала староста Вищеольчедаївського округу Мурованокуриловецької громади Тетяна Квятковська. Скориставшись можливістю поспілкуватися з Андрієм Поліщуком, вона також щиро подякувала Фонду та його засновникам за допомогу Вищеольчедаївській громаді. Згодом розповіла, наскільки помічною є підтримка від Фонду жителям громади, яку вона очолює 12 років поспіль, а також воїнам і тимчасово переміщеним особам.

- Скільки б не звертались до Андрія Леонідовича, жодного разу не чули відмови у допомозі. З будь-яких питань! Так було до війни, так і тепер, коли біда у всіх під боком. 80 чоловіків з нашої громади нині захищають Україну на передовій. Вісім наших хлопців - у в/ч А7338. Нещодавно звідти повернулися наші волонтери і попросили передати Андрію Поліщуку Подяку, що з приємністю і зробила. Він же одразу запропонував нову допомогу нашим захисникам і слідом її передав. Це сучасний принтер, медикаменти, засоби гігієни, одяг, продукти. Вантаж вже відправлено. Щира подяка за все від воїнів, від жителів нашої громади, від тимчасово переміщених осіб, яких нині у нас проживає майже 200, а влітку було 350. Хай Бог береже і дає сили усім, хто допомагає, хто захищає нашу рідну землю від клятих орків, хто дбає про людей і нашу перемогу, - сказала Тетяна Квятковська.