03 серпня 2022
Ще один Центр гуманітарної допомоги Благодійного Фонду «Енергія Відродження» почав діяти в Іллінцях.

«Загалом їх вже 5 по області. В них вимушені гості нашої Вінниччини, як я кажу, а не переселенці, зможуть завжди отримати гуманітарну допомогу, найнеобхідніші речі від наших європейських партнерів з Іспанії, Польші, Греції, Італії, Франції, а також просто тут зустрітися, поспілкуватися, поговорити про своє, про наболіле» - зазначив під час його відкриття засновник Фонду Андрій Поліщук. Разом з головою Іллінецької міської територіальної громади Володимиром Ящуком Андрій Поліщук поспілкувався з людьми, дізнався про їхні потреби і попросив керівництво громади посприяти у їх вирішенні.

«Ми маємо допомагати усім, чим можемо і сповідувати принцип: якшо можеш, то дай! Саме за цим правилом працює і наш Благодійний Фонд»- наголосив Андрій Поліщук.

Нині в Іллінецькій міській територіальній громаді майже 3 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Серед них - 900 дітей і 100 людей з особливими потребами.

Центр гуманітарної допомоги в Іллінцях розташований по вулиці Соборній, 18 і працює з 9.00 до 15.00 у будні дні.

Щира подяка голові громади Володимиру Ящуку, директору СО «Вінницькі СЕМ» Віталію Глущенко, волонтеру Володимиру Затайдуху та усім, хто долучився до цієї доброї справи..

Разом - до Перемоги! Тільки разом Ми – Сила!

??

Благодійний фонд «Енергія Відродження» створений енергетиками Андрієм Поліщуком та Олександром Млинцем. Наш Фонд допомагає як захисникам України, так і вимушеним переселенцям в усіх регіонах держави. Запрошуємо долучатися до волонтерської роботи БФ.

₴ Також нас можна підтримати і фінансово. Звіт про кожну гривню гарантуємо!

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

UA193026890000026000055379143

ЄДРПОУ: 44704143

#спільно_наблизимо_нашу_перемогу