15 червня 2022
Україна перемагає на міжнародних спортивних аренах!

Дитяча футбольна команда з Вінниці, що виступала під назвою Нива «Енергія відродження», перемогла у міжнародному турнірі "UTMOST-BLACK SEA CUP NESEBAR". Турнір проходив у Болгарії і зібрав 24 команди із 6 країн (Молдови, Сербії, Північної Македонії, Румунії, України і Болгарії). Знаковим є те, що до команди долучили дітей вимушених переселенців і дітей батьків, що воюють на передовій!??

Юні футболісти, аби потрапити до фіналу, обіграли п'ять команд. При цьому не пропустили жодного м’яча, а забили - 21! Іх найбільша перемога здобута над молдовською командою «Зімбру-2» з рахунком 10:0. В четверть фіналі Нива «Енергія Відродження» здолала «Звездичку» (Бургас, Болгарія) - 4:0 , а в півфіналі ФК «Парк» (Скоп'є, Північна Македонія) - 4:0. У фіналі наші маленькі чемпіони впевнено обіграли з рахунком 6:2 однолітків з "Зімбру" (Кишинів).

Молодша команда теж потужно виступила і посіла третє місце у турнірі!

Ідейними натхненниками і організаторами участі нашої команди у міжнародному турнірі стали наші партнери, брати Роман Затайдух та Володимир Затайдух. До організації виїзду долучився і наш фонд.

Маленьких чемпіонів протягом всього турніру підтримував засновник фонду Андрій Поліщук. Він же, у якості нагороди за перемогу, подарував малечі додаткових кілька днів на морі після перемоги.

Наші діти найкращі та заслуговують на найкраще! ?