28 червня 2022
Відбулася наша найбільша відправка на фронт.

5 позашляховиків повністю відремонтованих, пофарбованих та обладнаних для виконання спеціальних завдань в найгарячиших місцях. Хлопці з сил спеціальних операцій знають, що з ними робити.

Це наш внесок у спільну перемогу. І приємно, що до цього приєдналося чимало людей. Це і депутати обласної ради Андрій Поліщук, Олег Легеза, Анатолій Крижанівський, Хомяк Олександр, які підтримали фінансово. І власники та майстри автосервісів, які почасти безкоштовно готували ці машини. І волонтери, які забезпечили продукти. Окрема подяка Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб та Вінницька обласна державна адміністрація.

«Двигуном» цієї титанічної роботи був директор нашого Фонду Олег Легеза. Він координував увесь процес: від пошуку та купівлі машин - до їх доставки на фронт. І звісно, що Олег Вячеславович, який боронить нашу країну у складі сил спеціальних операцій, особисто завіз їх своїм побратимам.

Разом переможемо!

??

Благодійний фонд «Енергія Відродження» створений енергетиками Андрієм Поліщуком та Олександром Млинцем. Наш Фонд допомагає як захисникам України, так і вимушеним переселенцям в усіх регіонах держави. Запрошуємо долучатися до волонтерської роботи БФ. ?

₴ Також нас можна підтримати і фінансово. Звіт про кожну гривню гарантуємо!

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

UA193026890000026000055379143

ЄДРПОУ: 44704143

#спільно_наблизимо_нашу_перемогу