12 жовтня 2022
Сьогодні нашому Фонду 6 місяців.

Сьогодні нашому Фонду 6 місяців. Але це лише дата від офіційної реєстрації в юстиції. Всі ми займалися волонтерством з першого дня війни і благодійністю задовго до її початку у 2014 році.

Реєстрація Благодійного Фонду дала змогу об’єднати активних людей, які понад усе прагнуть перемоги України. Частина з нас боронять нашу державу у різних підрозділах ЗСУ, інши забезпечують енергетичну незалежність країни, хтось розвиває малий та середній бізнес. І всі ми частина великого українського народу. Чию правду, і силу, і волю не здолати, не знищити, не підкорити.

Створення Фонду дозволило залучити чималу європейську допомогу. Наші партнери з багатьох країн Європи повірили нам і передали через Фонд для українців понад сто тон гуманітарних вантажів. І цей процес постійно продовжується.

Пам’ятаючи про тих, хто потребує нашої допомоги на сході і півдні країни ми не забуваємо і про «гостей» Вінниччини. Для вимушених переселенців ми відкрили 4 центри гуманітарної допомоги в громадах області. Сподіваємося, що згодом вони надаватимуть не лише гуманітарну, але й фахову психологічну та правову допомогу.

Чимало подій відбулося за ці місяці. Наші волонтери побували у найгарячіших точках фронту. Ми везли для наших військових все - одяг, ліки, продукти, машини, дрони, тепловізори та броню. Не забували і про цивільне населення. Почасти, ми були перші хто приїздив до людей з допомогою.

Багато чого було. Ще більше на нас чекає попереду. І ми все зможемо! І обов’язково переможемо!